Antal indlæg: 1814 Tilmeldt: 17.03.11 Status: Offline
Selvom artiklen ikke er helt ny (Opd. 18. dec. 2016, 19:31), kan den evt. stadig være med til at bringe nye informationer, så familien kan få fred.
DSB-chefen Søren efterlod kone og to små børn – 13 år efter ringede telefonen pludselig
DSB-chefen Søren Baisgaard fotograferet sammen med sine to små piger, Malene og Marie. Foto: Privatfoto
DSB-chefen Søren Baisgaard forsvandt uden varsel og efterlod sin kone og to små piger med ordene "Søren er død." Men så ringede telefonen...
Læs videre her, og kom med oplysninger hvis du har nogle: http://nyheder.tv...-pludselig
--------------------------------------
Noget der undrer mig i artiklen er:
På Phuket kan man kun få fornyet sit visum ét sted, så vi sætter kursen mod immigrationspolitiets kontor i Phuket Town.
Phuket Town – Eftersøgningen intensiveres
Vi kommer ind på politiinspektør Tenchais kontor. Her står der store mapper med ”Most wanted by Interpol” og sågar også ”Most wanted by FBI”. Vi fornemmer hurtigt, at Tenchai ikke er en hr. hvem-som-helst, og vi fremlægger sagen for ham.
- Jeg er sikker på, at han har ændret sit navn, så han hedder ikke Søren Baisgaard længere. Men jeg formoder, at han er nødt til at komme hér, ikke? spørger jeg.
- Jo, det skal han, svarer politiinspektøren.
- Hvis han, som formodet, har fået lavet nyt pas, så er det lavet illegalt dernede. Dvs. han har kendskab til de kredse, og med "falsk" pas er det sidste sted han vil gå for visa-stempel er da immigrationspolitiet. -Alt det vil han da få lavet gennem samme kanaler som passet. Disse "illegale" visa-kontorer findes der jo mange af både på Phuket -Pattaya og andre steder hvor mange udlændinge bor og forsamles. Det burde journalistens hjælpere have gjort opmærksom på,- da det er en "officiel hemmelighed". Har du penge, kan du købe alt,-også visa-stempler.
- Jeg har selv kendskab til én der brugte den udvej gennem mange år (han døde og blev kremeret dernede for ca. 1½ måned siden), - han brugte "kontor" i Pattaya gennem mere end 10 år, selvom han boede fast i Chong Mek (grænseby til Laos - Ubon Ratchatani). Når han kunne, så kan andre også.
PS: Da han rejste derned sidste gang, ca. 3 mdr. siden, var det uden visa fra ambassaden i Kbhvn, kunne ikke få p. g. af "papirvrøvl.-Men da han ankom til Chong Mek havde han fint visa samt alle stempler. Hurtig ekspedition - bare betal
Antal indlæg: 3857 Tilmeldt: 08.05.09 Status: Offline
En mærkelig historie.
Og hvorfor tror man han opholder sig i Thailand, er det fordi det er det han gerne vil have at myndighederne skal tro.
Uanset hvor let det lyder at få sig en ny identitet der, og det er det,
så er de ikke dummere end andre folks børn derude, når det gælder svindel, nærmere tvært imod.
De ville hurtigt lugte lunten og finde ud af hvor mange penge han måske havde, og malke ham for hver en krone.
Og derefter grave ham ned et diskret sted.
Men bortset fra alt det der, så er manden en tyveknægt og har stjålet millioner af kroner fra danske skatteborgere, så uanset om han stadig sidder og gemmer sig et eller andet sted, eller han er parteret, skåret i skiver, og solgt som fastfood fra et gadekøkken i Bangkok.
Antal indlæg: 239 Tilmeldt: 12.12.13 Status: Offline
Siden dokumentaren blev vist sidste år, har journalist Jesper Elming fået talrige tips fra folk, der mener at have set den forsvundne Søren Baisgaard.
Dokumentaren om den tidligere DSB-erhvervsrejsechef Søren Baisgaard, der bedrog sin arbejdsgiver for et millionbeløb og fra den ene dag til den anden forlod børn og samlever i Herlev for – måske – at starte en ny tilværelse op i Thailand, vakte stor opmærksomhed, da den første gang blev vist på TV 2 i juni 2016.
Nu, hvor der er gået præcis et år siden tv-premieren, kan journalisten bag ’Som sunket i jorden’, Jesper Elming, da også berette om en imponerende interesse fra danskere både herhjemme og i udlandet.
- Vi har fået masser af henvendelser på baggrund af dokumentaren og den artikel, jeg skrev om mit to år lange arbejde med sagen. Henvendelserne er primært fra folk, der har været i Thailand og mener, at de har set Søren Baisgaard på en bar eller på gaden, siger Jesper Elming til TV 2.
Selv om alle henvendelser bliver gransket nøje af medarbejderne i Dokumentarkompagniet i Aarhus, skal der dog meget håndfaste beviser til, før Jesper Elming begiver sig ud i lufthavnen for at sætte kursen mod Thailand igen.
- Det er jo noget af et sats at skulle rejse på folks fornemmelser. Vi er nødt til at have noget mere konkret end nogle formodninger, før vi går videre med det. Ellers kan det hurtigt blive dyrt i flybilletter, konstaterer Jesper Elming med et grin.