Opskrifts detaljer
|
Navn |
Fyldt omelet |
Beskrivelse |
Kai jaht sai er ligesom Kai djieow en ret der er hurtig at lave, sund og særdeles velegnet til budgettet to dage før den første (Du behøver ikke at bruge svampe!). Den er meget populær i Thailand, ikke mindst for besøgende, som endnu ikke har trænet ganen op til de stærkere retter med meget chili. |
Nøgleord |
|
Tilføjet af |
M55 |
Kategorinavn |
Diverse |
Opskriften er læst: |
4099 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
4 |
æg |
ca. 2 spsk |
vegetabilsk olie (vindruekerneolie) 2x |
1 spsk |
fiskesovs |
2 spsk |
sød østerssovs |
2 |
forårsløg |
2 |
tomater |
1 |
rødløg |
1/2 tsk |
peber |
ca. 200 g |
svampe, kantareller, champignons |
1/2 kop |
fine ærter |
ca. 200 g |
skært skinkekød eller kyllingebryst |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Forberedelse Pisk æggene godt sammen Hak forårsløgene fint Hak tomaterne groft Hak løget fint |
2 |
Tilberedning Varm en pande op med olie til den ryger Hæld alle ingredienser undtagen æg på panden og steg i ca. 8-10 min. Hæld fyldet op på en tallerken og hold det varmt evt. med et låg Varm en pande op med olie til den ryger igen Hæld æggemassen på panden og bag omeletten i 5 min. på den ene side Spred fyldet ud over den ene halvdel af omeletten (på panden) og fold den derefter sammen så den bliver til en halv cirkel med fyldet i midten |
3 |
Tips Pas på når du tager omeletten fra panden til det fad du vil servere den på. Omeletten brækker nemt! Det nemmeste er at lægge en tallerken ovenpå omeletten mens den ligger på panden og så vende det hele på en gang. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|