Opskrifts detaljer
|
Navn |
Syltede agurker |
Beskrivelse |
|
Nøgleord |
|
Tilføjet af |
yindee |
Kategorinavn |
Diverse |
Opskriften er læst: |
3389 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
1 kg. |
agurker |
2 |
Røde peberfrugter |
1 |
Stort bdt. Dild |
1 |
Saltlage: |
1 l. |
Vand |
125 gr. |
Salt |
1 dl. |
Eddike |
. |
Eddike-sukkerlage: |
1 l. |
Eddike |
600 gr. |
Sukker |
3 |
Laurbærblade |
1 tsk. |
Sennepsfrø |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Agurkerne vaskes og aftørrres, og hver agurk skæres i 3-4 stykker. De rensede peberfrugter snittes i små firkanter. |
2 |
Til saltlagen røres vand, salt og eddike sammen, og den kolde lage hældes over agurker og peberfrugt. Et pres lægges på, og de stilles tildækket et døgn. Tages op og løber godt af. |
3 |
Dilden skylles grundigt og også dilden løber godt af. Agurker, peberfrugt og dildkviste fordeles mellem hinanden i en krukke, |
4 |
Eddike og sukker koges sammen med laurbærblade og sennepsfrø til en lage. Når den begynder at blive jævn, tages gryden fra varmen og konserveringsvæsken røres i. Den kogende lage hældes i krukken. Et pres lægges på, og krukken tildækkes med et viskestykke og henstilles til næste dag. Tilbindes derpå, og som nævnt, kan agurkerne spises med det samme. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|