Opskrifts detaljer
|
Navn |
En god mayo-dip |
Beskrivelse |
Ingen fritter uden en god mayo-dip |
Nøgleord |
|
Tilføjet af |
Thaihans |
Kategorinavn |
Diverse |
Opskriften er læst: |
3545 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
½ l |
koldpresset rapsolie fra Egeskov slot på Fyn |
En håndfuld |
friskplukket ramsløg (kan også købes, hvis ikke du ved, hvor de skønne |
n |
Saft fra en halv citron |
1 spsk. |
stærk Bornholmsk sennep |
10 g. |
Læsø sydesalt |
6 |
æggeblommer |
2 |
æggehvider |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Kom alle ingredienser bortset fra olien ned i en blender. Giv dem en kort tur, så det hele bliver rørt sammen. |
2 |
Mens blenderen kører, hældes olien ganske langsomt i. Det må gerne tage 30 sekunder, og blenderen skal fortsat køre et minut eller mere bagefter, indtil mayoen har fået en cremet og lækker konsistens. |
3 |
Hæld mayoen over i en skål og pynt evt. med et ramsløgblad. Server. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|